شرکت خدمات بیمه ای مهراندیش سینا به منظور ارائه خدمات مناسب بیمه ای به مشتریان بانک کشاورزی در سال 1387 فعالیت خود را آغاز نمود
خدمات این شرکت ارائه انواع پوشش های بیمه ای به مشتریان بانک کشاورزی است
ارائه پوشش بیمه عمر مانده بدهکار و بیمه عمر و حوادث
ارائه پوشش بیمه آتش سوزی، وثایق و مرهونات تسهیلات
ارائه پوشش بیمه دوران سازندگی طرح ها
ارائه پوشش بیمه سازه و تاسیسات گلخانه ای
ارائه پوشش های بیمه شخص ثالث و بیمه بدنه خودرو
ارائه پوشش بیمه شخص ثالث و بیمه بدنه ویژه ماشین آلات کشاورزی
ارائه پوشش های بیمه ای به بانک کشاورزی نظیر بیمه اموال بانک، بیمه وجوه نقد و اوراق بهادار، بیمه مسئولیت نگهبانان مسلح بانک و غیره
تاریخچه مختصری از بیمه عمر
بیمه عمر برای اولین بار درسال 1583 در انگلستان مرسوم گردید. اولین قرارداد بیمه عمر روی “آقای ویلیام گیبونز [گیبنس] ” منعقد شده بود و مدت بیمه نامه 12 ماه و نرخ حق بیمه 8% بود.
آغاز رسمی بیمه عمرتوسط صندوق تعاونی کشیش های کلیسای پرس بی ترین ( (Presbyterian در سال 1759 شروع شد و در سال 1879 صندوق مزبور موفقیت های بزرگی تحصیل نمود و پس از چند سال شرکت های بیمه در سواحل ایالت نیویورک و نیوجرسی به تعداد زیاد بوجود آمدند.
اولین شرکت بیمه عمر در سال 1762 در انگلستان تأسیس شد و اولین بررسی علمی درباره بیمه عمر در سال 1812 منتشر گردید.
بیمه عمر اوائل قرن نوزدهم به کندی پیش می رفت. در طول قرن نوزدهم دانشمندان با استفاده از علم احتمالات و محاسبات مالی ، بیمه عمر را از صورت اولیه خارج و بر پایه اصول علمی استوار نمودند.
بیمه عمر در ایران
بیمه عمر در ایران به وسیله نمایندگی یک شرکت بیمه خارجی به نام «ویکتوریا» در سال 1314 آغاز گردید. این نمایندگی بعد از یک سال فعالیت منحل شد و پورتفوی خود را که شامل 150 بیمه نامه بود به شرکت سهامی بیمه ایران که آن زمان تازه تأسیس یافته بود واگذار کرد.
اولین بیمه نامه عمری که توسط نمایندگی مزبور صادر گردید از نوع مختلط پس انداز و متعلق به یک تاجر تبریزی به نام جبار صالح نیا بود. سرمایه آن به مبلغ 600 لیره انگلیسی در انقضا مدت به بیمه گذار پرداخت شد.
بیمه ایران تا سال 1336 تنها شرکتی بود که در ایران به این رشته از بیمه اقدام می کرد. در سال 1336 شرکت سهامی بیمه ملی و در سال 1340 شرکت سهامی بیمه امید نیز به عملیات بیمه عمر پرداختند.
در سال 1353 شرکتی به نام بیمه بین المللی ایران و آمریکا تأسیس یافت که منحصراً به بیمه های عمر و حوادث می پرداخت و با کمک متخصصین آمریکایی شبکه بزرگ نمایندگی در تهران و در شهرهای بزرگ بوجود آورده بود و در فروش بیمه های عمر به سختی می کوشید و به موفقیت های قابل توجهی نیز دست یافته بود.
اقدامات فوق بیمه ایران را برانگیخت که در صدد ایجاد یک نمایندگی قوی بیمه عمر برآید. به این منظور در شهریور ماه 1355 اقدام به تأسیس یک شرکت مختلط با مشارکت یک شرکت بیمه آمریکائی به نام ایران عمر نمود. شرکت مزبور توانست در اولین سال فعالیت خود (در سال 1356) تعداد 1238 بیمه عمر به فروش برساند .این در حالی بود که در سال قبل از تأسیس شرکت ایران عمر یعنی سال 1355 شرکت سهامی بیمه ایران توانسته بود 920 فقره بیمه نامه عمر بفروشد.
بعد از انقلاب شرکت های بیمه به استثنا بیمه ایران که یک شرکت دولتی بود در چهارم تیر ماه 1358 ملی گردیدند. سپس در شهریور 1360 در هم ادغام و تشکیل دو شرکت بیمه به اسامی بیمه آسیا و بیمه البرز را دادند. پورتفوی بیمه عمر شرکت های ملی شده به شرکت بیمه آسیا منتقل گردید ، و هم اکنون با فعالیت شرکت های بیمه خصوصی در بازار این رشته بسیار فعال شده است.
صور مختلف بیمه های عمر در جهان
جوامع انسانی نیازهای مختلف اقتصادی دارند و با همین دیدگاه شرکتهای بیمه طرحهای متفاوتی متناسب با نیاز این جوامع ارائه داده اند. آنچه ما در اینجا به آن اشاره می کنیم تقسیم بندی مختلف بیمه های عمر است ، حال آنکه هر یک از نمونه های ذکر شده دارای زیر گروههای بسیار متفاوتی است.
بیمه های تمام عمر
بیمه عمر زمانی
بیمه های مختلط پس انداز
بیمه های مستمری
بیمه های بازنشستگی
بیمه های عمر گروهی
جهت اطلاع از آخرین اخبار سایت عضو شوید
تمامی حقوق سایت متعلق به شرکت خدمات بیمه ای مهراندیش سینا می باشد